Om oss

produktion3

A&T Paper Industry grundades 1986 och från början arbetade vi med pappershandel och konvertering. Vi är ett familjeföretag som idag tillverkar och säljer förpackningar med personlighet över hela Europa.

Vår breda maskinpark finns i Polen, för att kunna vara både kostnadseffektiva och skapa skräddarsydda lösningar. Företaget består av fler än 160 medarbetare som har en gedigen erfarenhet av förpackningsproduktion.

Vi tillverkar profilerade förpackningar som till exempel papperspåsar, konditori-
kartonger och omslagspapper i både stora och små volymer till grossister. Man hittar våra förpackningar framför allt hos bagerier, i dagligvaruhandeln, hos snabbmatskedjor och restauranger samt inom industrin. Kanske är pappret runt din senaste lunchwrapp tryckt hos oss!

Många av våra kunder behöver ett skräddarsytt helhetskoncept för förpackningar och vårt mål är att leverera det så snabbt och enkelt som möjligt, tack vare vår långa erfarenhet och vår varierade maskinpark. Vi gör allt från tillverkning av själva förpackningen i papper eller kartong till det offsettryck eller flexotryck som ger den slutliga personligheten till förpackningen.

4

5

1